Turloggen
Inntrykk fra bobilen
                                                                                                                                                                                                                                                  

Turloggen er en reiseblogg i tekst og bilder hvor vi deler tips og erfaringer om forskjellige turmål, opplevelser og overnattingssteder vi har besøkt. Vi håper at artiklene kan være til nytte for  leserne i forbindelse med planleggingen av neste reise.
Sommeren 2009 kjøpte vi oss bobil, så flere artikler er  preget av dette. Selv om vi synes dette er en fin måte å komme seg ut til nye opplevelser på, så trives vi også med late week-ends på hotell. Spesielt om vinteren når bobilen er i opplag, foretrekker vi slike langhelger.
Selv om vi lenge har hatt stor glede av bobilen, gjorde vi en totalvurdering av ønsker og behov høsten 2011. Dette innebar at vi solgte bobilen, og anskaffet oss en campingvogn i stedet. I denne forsøkte vi oss som fastliggere for noen måneder, i tillegg til  en rundtur i Sør-Norge.
Denne ekvipasjen beholdt vi en sesong, og vi forsøkte forskjellige feriealternativer innen vi pånytt anskaffet en bobil. Med denne har vi opplevd mange fine turer, og vi har funnet ut at Norge er et opplevelsesrikt ferieland, så derfor har vi begrenset turomtalene i Turloggen til Norge som reisemål.
 
 
Hilsen
 
Torodd Lie
 
Redaktør: Torodd Lie, 1743 Klavestadhaugen
Tlf.: +4790773768
e-mail: torodd.lie@gmail.com
 
Sist endret:
 
H D
 
Annonsesalg administreres av Torodds a.s. her